26 abril 2010

"V PREMI COMPROMÍS AMB ELTERRITORI 2010" : ALICANTE VIVO

      
En nom de TOTS i cadascun dels nostres companys, col·laboradors i lectors, l'Associació Cultural Alicante Vivo vol donar les gràcies a tots els membres i simpatitzants del Bloc Alacantí per este (immerescut a totes llums) premi. És el nostre primer (i últim, segur) guardó que algú s´"atrevix" a atorgar-nos com a Associació, ja que el "Premi al Millor Bloc Cultural de la UA" es va atorgar en el 2008, quan encara no estàvem formats com a grup. Té, per tant, un valor tan especial que no trobem paraules per a agraïr-ho.

Encara que sone gastat, la nostra labor mai ha de mesurar-se per damunt del que en realitat és: una mera crítica al nostre entorn i unes ganes enormes de canviar-lo, buscant una millora global per a Alacant. Lluny del "guapa, guapa i guapa", la nostra ciutat ens necessita a tots per a recuperar, en certa mesura, els nostres senyals d'identitat perduts. I ací entrem tots: partits polítics, associacions i ciutadans. Amb este gran premi,  vos podem assegurar que heu donat un doll d'aire fresc a este grup d´insurrectes que només s'han limitat a transcriure en les seues pàgines i escrits les opinions, records i pensaments dels alacantins. Tot açò és, per tant, un mèrit d'ells... i tan de bo els canvis que vagen produint-se a Alacant siguen apreciats i volguts per tots.

De tot cor.... gràcies. Si en el futur seguim caminant junts per esta senda, vos assegurem que serà gràcies a VOSALTRES. 
       
 
 
 Un momento de la intervención de Rubén Bodewig, Secretario de la Asociación Cultural Alicante Vivo
     
 
 
 
 
 
Nuestro compañero Josep Fuster, leyendo el discurso de agradecimiento
    
 
 
Entrega del premio y foto "oficial". Xaviiiiiiiii.......
    
 
 Una maravilla.... totalmente inmerecido.


 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.