12 enero 2008

ACTE PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

Protestem contra el tancament del repetidor de la Carrasqueta, que ens permetia rebre per TDT els quatre canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (TV3, Canal 33, 3/24 i Canal 300/K3). Este repetidor, que hem pagat valencians de la nostra pròpia butxaca, ens ha permés, durant més de 20 anys, vore TV3. El tancament del repetidor per part de la Generalitat Valenciana és un atemptat contra la llibertat d'expressió i contra la pluralitat informativa sense precedents en la democràcia espanyola.

Mostrem la nostra repulsa al Partit Popular per la política censora que ha aplicat i continua aplicant en el tema dels mitjans de comunicació. És inconcebible que en l'era de les telecomunicacions i la informació, quan no tenim cap problema per a poder vore, per exemple, canals d'Aràbia Saudita, el Partit Popular es dedique a censurar canals de televisió pública d'una comunitat autònoma veïna. Pareix que la vella tècnica de l'anticatalanisme segueix donant vots.El Ministeri d'Indústria ja ha facilitat un nou múltiplex de 4 canals per a poder rebre els canals de la Corporació Catalana de RTV com fins ara, però el PP no mostra cap voluntat política per aplegar a un acord amb la Generalitat de Catalunya a este respecte, la qual cosa demostra la cara més obscura de la dreta més rància.

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.