23 enero 2008

FESTES DE SANT ANTONI DEL PORQUET A GATA ( II )

El veïnat del barri de l´Arraval de Gata conclou ja les festetes en honor a Sant Antoni. Dissabte ho va fer amb una gran esmorzar per a tots, on no fa mancar l´alcaldessa i el regidor de festes; la tasta de vins i les vaquetes de la vesprada i nit. Diumenge tanquen la festa amb un putxero gegant, que es condimentarà a la placeta que porta el nom del patró.
Durante estos dies s´han celebrat diversos actes populars i algunes novetats. Fins dissabte nit es realitzà el programa taurí de vaquetes, tal com estava previst al carrer Roquetes i part del carrer Moreres, que es realitzà al barri per segon any, ja que el primer fou en 1992. A la jornada de dijous es festejà al patró dels animales, amb benedicció inclosa i repartiment de pa beneit. Una de les novetats es celebrà dissabte amb el I concurs de "Tasta de Vins" al que concursaren un total de 33 caldos, tots ells de veïns de Gata

La Penya Sant Antoni, alcaldessa i regidor de festes, a l´esmorzar de dissabte

Tastadors de vi

Els organitzadors d´aquest I Concurs de Tasta de vins de Sant Antoni de Gata

Ambient de les vaquetes al carrer Roquetes.

La vaqueta al mig del corro.

MIGUEL VIVES SIGNES
CRONISTA OFICIAL DE GATA DE GORGOS

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.