26 enero 2008

FOTOS ANTIGUES DE GATA

SARSUELA I TEATRE A GATA (1939-1950)

LA PLAÇA NOVA quan va ser inaugurada. Després es va dir Plaza 18 de julio i ara altra vegada Plaça Nova. Observeu el pis que té el dibuix com l´Explanada d´Alacant. Ara el van canviar per llosetes i va desaparéixer eixe colorit. Era una tarjeta postal de l´època.

OPERARIS DE LA FÀBRICA DE PEPE ESPASA a Gata, ANY 1922. Esta fotografia és propietat de Julieta Calles. Va estar publicada al BIM Municipal.

El Conjunt "Mas" a la Plaça Nova, interpretant el Ball de la Granera. Eren les festes patronals. Propietat d´Anna Mengual. Van ser publicades al BIM Municipal.

La Festa dels cabassos, per recaptar fons els festers, 8 de juliol de 1955. Propietat d´Anna Mengual. Van ser publicades al BIM Municipal.

Primera festa dels fadrins, any 1953. Propietat d´Anna Mengual. Van ser publicades al BIM Municipal.

Arribada del tren, Altea-Dénia, a l´estació de GATA. Era l´11 de juliol de 1915.

Santa Missió, dia 15 de març de 1953. Van baixar al patró de Gata, el Santíssim Crist del Calvari, com a cas excepcional, des de dalt l´ermita a les vies del tren.

MIGUEL VIVES SIGNES
CRONISTA OFICIAL DE GATA

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.