25 marzo 2008

GATA, UN POBLE ALS PEUS DEL MONTGÓ

Encara que a dos quilòmetres de distància, la serra del Montgó, última de les estribacions de les serres penibètiques, es mostra imponent amb els seus 753 metres, sobr ele poble de Gata. És una primícia que tots els dies els veïns del poble gater poden contemplar des de les seues cases, carrers i balcons.

Per altra banda, un altre element físic com és el riu Gorgos, més amunt del seu curs nomenat riu Xaló, té el seu llit sec ara i caudalós en èpoques de fortes pluges, com les del passat octubre de 2007, i les multicolors cases del carrer Tetuà saludant-lo i saludant a tots els viatgers que s´asomen al pont de les Alcolaies. En altra imatge, el Centre Social i el campanar de l´església. I finalment el carrer de les Parres, al Raval de Gata, amb una trama urbana de reminiscències morisques

MIGUEL VIVES SIGNES

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.