15 junio 2008

VOLEN CENSURAR EL D'AXAVO FESTIVAL


"Agost: PARTIDARIOS DEL "D'AXAVO FESTIVAL" ENVÍAN CORREOS AL ALCALDE PARA QUE SE CELEBRE EL CERTAMEN"
Partidarios de "D'Axavo Festival" han comenzado a enviar correos electrónicos al alcalde de Agost, Joaquín Castelló, exigiendo que se celebre el certamen el próximo 12 de julio. Esta misma semana, un organizador del festival, Pau Vicedo, denunció que el primer edil está "vetando" el "D'Axavo Festival" al no autorizar ninguna ubicación para su celebración. Los jóvenes que están a favor del certamen han decidido mostrar su "indignación" y han expresado su malestar a través de la red.En los e-mails que se están remitiendo al correo de Alcaldía se puede leer textualmente: "Es una actividad hecha con el esfuerzo de muchos agosteros, que vienen a llenar el vacío de actividades que hay para la gente más joven del pueblo. En vez de ayudar al Colectivo "D'Axavo Festival" con facilidades le pone trabas. Parece increíble que una de las actividades que más gente lleva al pueblo haya recibido un tratamiento tan malicioso".



"Agost: ACUSAN AL ALCALDE DE CENSURAR UN FESTIVAL"

Pablo Vicedo, uno de los organizadores de "D'axavo Festival", un certamen independiente en el que participan grupos musicales amateurs de toda la provincia, denunció ayer que el alcalde de Agost, Joaquín Castelló, "está vetando" la celebración del festival. Vicedo hizo ayer un repaso de la historia de este certamen y desveló que el primer edil está poniendo todo tipo de trabas este año. "En un primer momento, el festival se celebraba en el campo de fútbol, pero después se trasladó al Auditorio municipal. El caso es que teníamos previsto celebrarlo el 12 de julio en el Auditorio, pero el alcalde no nos ha dado permiso", aseguró. El festival, que en teoría iba a cumplir su sexta edición, está organizado por jóvenes agostenses y aúna a grupos provinciales que comienzan a abrirse hueco en el mundo de la música. Además, muchos de ellos cantan en valenciano. Sin embargo, el alcalde parece haber "censurado" el festival, según Vicedo, ya que no ha autorizado ninguna ubicación para su celebración.
Ja fa uns anys que venim emprenyant-vos amb correus per a que vos assabenteu de les activitats que fem al D’Axavo Festival, però esta volta és diferent. I per què? Doncs per que este any l’Ajuntament d’Agost ens ha deixat sense lloc per a fer-lo, i el millor de tot és que el seu argument és que l’Auditori Municipal no té els permisos. I si no té permisos per què l’Ajuntament sí que organitza actes i a nosaltres no ens deixen? Per exemple el dia 7 de juny es va celebrar la presentació de les Reines de Festes, organitzada per la Regidoria de Festes.
Les reunions amb l’Alcalde només s’han traduït en excuses i traves absurdes. Fins i tot li hem arribat a proposar que nosaltres ens fem càrrec d’aconseguir els permisos necessaris (cosa que, en realitat haurien d’haver fer els nostres polítics, ja que fa quasi vint anys que es va construir el recinte...).
Tot açò ens ha fet arribar a la conclusió de que l’Ajuntament només busca CENSURAR este acte, que fem gent d’Agost amb molta decisió i que al consistori no li costa un duro, per que ens autofinancem. Pareix que l’estratègia a seguir de l’equip de govern local (PSOE) és guanyar per avorriment.
És per això que vos demanem que retalleu l’escrit que ve a continuació, li poseu el vostre nom i l’envieu a alcalde@agost.es , és important el vostre suport. Amb els vostres correus ja no estarem tant sols….


___________________________________________________________________

Jo, en/na……………………………………………………………………………………. Vull expressar la meua indignació davant l’actitud que l’Ajuntament d’Agost, que vosté presideix, ha pres amb el D’Axavo Festival. És una activitat feta amb l’esforç de molts agosters, que vénen a omplir el buit d’activitats que hi ha per a la gent més jove del poble. En conte d’ajudar al Col·lectiu D’Axavo Festival amb facilitats li posa traves. Pareix increïble que una de les activitats que més gent duu al poble haja rebut un tractament tant maliciós, amb la clara voluntat de CENSURAR. És per això que li demane al senyor alcalde Joaquín Castelló Castelló que recapacite. Li demane que reflexione sobre la seua actitud i done el vist i plau al D’Axavo Festival 2008 que s’hauria de celebrar el 12 de juliol. A més a més, pregue que per a activitats d’estes característiques l’Ajuntament dispose de fons per al seu finançament.



VOLEM EL D’AXAVO FESTIVAL
PROU DE CENSURA

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.