29 noviembre 2008

EL PARC DE LES SALINES DE SANTA POLA COMMEMORA ELS 20 ANYS COM A PARATGE NATURAL

La Conselleria de Medi Ambient ha organitzat per al proper diumenge una jornada de portes obertes al parc natural de les Salines de Santa Pola i diverses activitats de caràcter recreatiu i mediambiental adreçades al públic en general, amb motiu del XX aniversari de la declaració com a parc natural. Els visitants podran conéixer el Museu de la Sal, passejar per la llacuna del centre d'informació per reconéixer i observar aus, recórrer la zona del Pinet o conéixer el procés de producció i extracció de la sal en les Salines de Bonmatí, un lloc que habitualment roman tancat al públic ja que és una propietat privada.

La Generalitat va declarar parc natural les Salines de Santa Pola en 1988. La Convenció Internacional de RAMSAR l'ha reconegut com a zona humida de gran importància i la Unió Europea el considera Zona d'Especial Protecció per a les Aus. Les 2.496 hectàrees del parc abasten ambients molt variats, entre els quals hi ha una zona costanera amb platges i dunes, una explotació salinera amb graus diferents de salinitat i una zona d'aigua dolça.

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.