19 junio 2010

FOGUERA POPULAR LLOIXA EN SANT JOAN D'ALACANTDes de fà 21 anys, i en col.laboració amb l’Ajuntament de Sant Joan i amb el recolzament de la Foguera Maisonnave, LLOIXA organitza la seua Foguera Popular.

Enguany, a l’igual que els darrers anys, la foguera es “plantarà” als solars del nou barri del Racó de Giner, darrere de l’Església, concretament al solar del.limitat pels carrers Dr. San Miguel Tarazona, Pintor Ribera, Canonge Federico Sala i Clara Campoamor on es construirà la piscina municipal.Animen des d’ací a tots els santjoaners i santjoaneres a que porten els seus mobles vells, portes, cadires i la resta d’ensers que ja no servisquen per a res a l’esmentat solar pera anar fent una muntanya de trastos per tal de cremarla a la nit del 23 de juny. Eviteu portar matalassos, sofàs, plàstics i ensers amb gomaescuma.També volem animar a tots els veïns a que es porten el seu sopar i participen amb nosaltres en el Soparet que tots els anys s’organitza al voltant de la foguera de LLOIXA. El soparet començarà aproximadament a les 22,30 hores i la cremà de la foguera es farà com és costum a les dotze de la nit amb la presència dels bombers, per tant la banyà està garantida.

 
La Asociación Cultural Alicante Vivo se reserva el derecho de moderación, eliminación de comentarios malintencionados, con lenguaje ofensivo o spam. Las opiniones aquí vertidas por terceras personas no representan a la Asociación Cultural Alicante Vivo.